STARLIFE

Vissza a cikkek jegyzékére

CHITOSAN STAR

CHITOSAN STARKoleszterinszintet és testsúlyt csökkenető rost
A lelke mélyén mindenki azt reméli, hogy valaki feltalálja azt a csodatevő tablettát, amelyik „kimossa” belőlünk a zsírt. Már létezik! De nem csodatevő. Egyszerűen egy másfajta rost, amelyik mágnesként köti meg a zsírokat és egyéb magas kalóriatartalmú anyagokat, melyek az emésztőrendszerben zsírokká alakulnak.

A CHITOSAN STAR az elfogyasztott magas kalóriatartalmú étel felét, esetleg kétharmadát is megkötheti.

A kitozán egy rostfajta, mely a legbiztonságosabb és leghatásosabb választási lehetőség a súlycsökkenés elérésében és az egészség támogatásban. Ez egy szuper „zsírmegkötő” rost, melyet a táplálkozással foglakozó szakemberek a jövőben is sokat alkalmaznak majd.
Az ideális az lenne, ha az étrendünkbe be tudnánk iktatni a rostos ételeket, csökkenteni tudnánk a zsíros ételek fogyasztását, és nem felejtenénk el pótolni a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Természetesen a mozgásról sem szabadna megfeledkezni. Naponta kellene gondolkodni azon, hogyan lehetne a stressz szintjét csökkenteni. Azonban, ha nem tudunk a mostani, kényelmes és tökéletes életvitelünkön változtatni, mától tudjuk, hogyan élhetünk lelkiismeret furdalás nélkül.
A CHITOSAN STAR bevált és hatékony segítség a táplálékkal bevitt zsírok és zsírszerű anyagok felszívódásának szabályozásában, más hasznos anyagokkal együtt.
Azonban határozottan nem olyan célú termék, amelyik önuralom hiány esetén lehetővé teszi a mértéktelen evést. Szükséges, hogy mindenki, aki ez mellett a termék mellett dönt, tudatosítsa, hogy az önkontroll nagyon fontos, mert ez nélkül a termék használata felesleges. A CHITOSAN STAR csakis ott lehet nagyon fontos segítség, ahol az ember a saját akarata is erős. Nagyon jól támogat, de a saját akaraterőt nem helyettesíti.

A CHITOSAN STAR 95%-os kitozán rostos kiegészítő, zsírmegkötő tulajdonsága révén hozzájárul a testtömeg-csökkentő étrend eredményességéhez. Tengeri rákok páncéljából nyerik. Az emésztőrendszerben nagyon jelentős a koleszterinmegkötő képessége. Az első táplálékban elfogyasztott zsír megkötésére és koleszterinbefogásra készült termék, melyik aztán maradéktalanul távozik szervezetből. Ezzel a tulajdonságával csökkenti a bevitt élelem kalóriatartalmát, a zsírszerű anyagokat zselatinos formában tartja, melyek így könnyen átjutnak az emésztőrendszerben és javítják a vastagbél működését. A CHITOSAN STAR a saját specifikus tömegének 8-szorosát köti meg zsírból, más koleszterinszintet csökkentő gyógyszerekkel ellentétben, mindezt mellékhatások nélkül. A CHITOSAN STAR a testsúlycsökkentő programok, és a koleszterinszint csökkentésének kiváló természetes étrend-kiegészítő készítménye.


 
Vissza a cikkek jegyzékére

Please wait while loading data…