STARLIFE

Vissza a cikkek jegyzékére

Méregtelenítés

MéregtelenítésA tavaszi időszak az igazán megfelelő a méregtelenítésre
Tavasz van, ez az időszak mindenkit megérint.
Nagyon várjuk az első napsugarak melegét, éltető energiáját. A színek változását, amikor fehérről, feketéről és szürkéről minden átváltozik zöldre és sárgára. Örülünk a természetben tett hosszú sétáknak.

A környezeti szennyeződés, nem megfelelő étrend, stressz – ez a szervezetet mind megterheli mérgező anyagokkal, ezek sok betegség okozói. Szervezetünket szünet nélkül befolyásolja a vízben, levegőben, élelmiszerekben megtalálható különböző méreganyag, vegyszer, és a levegőben lévő por, füst, szmog. Mindez irritálja szervezetünket. Sajnos nem mindent tudunk úgy elviselni, ahogyan azt szeretnénk. A természet szervezetünket felvértezte azzal a tulajdonsággal, hogy képes kiüríteni, méregteleníteni a káros anyagokat. Vannak olyan szerveink, mint a máj, a vesék, a belek, de a tüdő és a bőr is segít megszabadulni a káros anyagoktól.
Mindenki, aki tudomásul veszi ezt a folyamatot, megérti, hogy megéri inkább megelőzni a betegségeket, mint később gyógyítani. A mai világban olyan nagyfokú megterhelést kap az ember, hogy ilyen nagy tempó mellett napi rendszerességgel kell étrend-kiegészítőket használni ahhoz, hogy mindent sikeresen megoldjon. Mindenki vizsgálja felül az életstílusát, és próbáljon meg szervezetébe kevesebb szennyezőanyagot bevinni. Munkája közben iktasson be időt a pihenésre, és feltöltődésre.

Mit hoz a méregtelenítés?
Azon felül, hogy szerveinket megtisztítja, segíti a vérkeringést és nyirokrendszer működését. Helyes étrend esetén kiürülnek a savas anyagok, ezzel növelve a vér lúgos tartalékát, stimulálva az immunrendszert. Mindezzel kivédhető a fertőző gócok kialakulása, a krónikus fájdalmak megjelenése, csökken az izomfeszültség és javul az izületek mozgékonysága.

Mi is a méregtelenítés?
A méregtelenítés egy betegséget és korai öregedést megelőző folyamat. A test számára természetes méregtelenítési folyamat a mozgás, az edzés, a séta. Segíteni kell a szervezetet étrend-kiegészítőkkel. A STARLIFE társaság kínálatában nagyon sok kitűnő minőségű kiegészítő található, melyek célzott segítséget nyújtanak a méregtelenítéshez és pótolják a hiányzó antioxidánsokat, ezzel támogatják az immunredszert és az egészségi állapotunkat.

Mennyi ideig kell méregteleníteni?
Általánosan ajánlott idő 3 hónap egy évben. Méregtelenítés alatt ajánlott a könnyű, zsírszegény, nem irritáló ételek fogyasztása, nem szabad sokat enni, gyakrabban kis adagokat, több zöldséget és gyümölcsöt kell enni. Sok folyadékot kell inni, naponta legalább 2–2,5 litert, hogy kimosódjanak a salakanyagok, megtisztuljanak a vesék és a vizeletkiválasztó-rendszer. Ezzel megelőzhető a nehézfémek, toxinok lerakódása a vesecsatornában, az erekben és a húgyhólyag falán. A szervezetbe nagyon fontos az antioxidánsok fokozott bevitele.
Az antioxidánsok semlegesítik a szabadgyökök károsító hatását, tevékenységükkel hozzájárulnak az immunrendszer védelméhez.

A környezeti szennyeződés, helytelen étrendünk, stressz – ez mind terheli szervezetünket…


A szervezet védekezési fázisai és a toxinok hatása a szervezetre:
1. fázis: Kiválasztás – a méreganyagok kiválasztása természetes úton történik.
2. fázis: Válasz – inkább gyulladásként ismerős. A szervezet „tüzet” gyújt, amiben igyekszi elégetni a mérgeket. Ez is egy út a méreganyagoktól való megszabadulásra.
3. fázis: Raktározó – a mérgek a szervezetben bárhol a sejtközegben rakódnak le. Ezt a raktárt mindenki ismeri. Ez a zsírréteg, epekövek, vesekövek, ciszták, polipok, kinövések, tumorok, stb. Ekkor a szervezet még képes védekezni, még nem roncsolódnak a sejtek, a mérgek ki tudnak ürülni. Azonban, ha hosszú ideig tart a káros anyag bevitel, ilyenkor a méreganyagok koncentrációja átlép egy bizonyos határt, behatolnak a sejtközegbe, és szervezetben bárhol kiválasztják azt a szervet, amelyik a legjobban terhelt. Ilyenkor beszélünk krónikus betegségről.
4. fázis – a méreg behatol a sejtbe, fokozatosan roncsolja belső szerkezetét. Ha tovább folytatódik ez az állapot, a szervezet nem képes a gyógyulási folyamatra és a következő fázisba lép.
5. fázis: Degeneratív – a mérgek állandó hatása degeneratív folyamatokhoz vezet és roncsolódnak a szervek. Itt már artritiszről, szklerózisról, oszteoporózisról beszélünk…Innen már csak egy kis lépés az utolsó fázis.
6. fázis: Destruktív – megjelennek a rosszindulatú tumorok, és hasonló elváltozások.

A méregtelenítés ajánlott leírása
A méregtelenítést a beleknél kell kezdeni. Először beszedünk egy doboz ANTI-PARASITE STAR-t – 25 napig naponta 2× 2 kapszula; majd 5 nap szünetet tartunk. Amennyiben székrekedés is van, akkor fogyasztani kell mellé FIBER STAR-t – reggel 2 tabletta és este 4 tabletta. Fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása (1/4 liter víz). Rosttartalma miatt serkenti a belek perisztaltikus mozgását, köny-nyíti az emésztést, egészséges bélflórát teremt, ami a jó méregtelenítés alapja.
Természetes, hogy probiotikumot juttatunk a belekbe, legjobb az INULIN STAR vagy az ACIDOPHILUS. De eközben oda kell figyelni a többi szervünkre is, éspedig a májra és a vesékre. Kikészítünk egy üveg jó minőségű vizet (legjobb 1/2 liter szénsavmentes jó minőségű víz) és bele öntünk 2–3 kupak MULTI STAR-t és napközben ezt iszogatjuk. Reggel és este is beveszünk 2 kapszula CELL GUARD STAR-ot, mert ez az antioxidáns megvéd a környezetszennyezés káros hatásától. Ezt az egész méregtelenítést évente kétszer ajánljuk beiktatni.
 
Vissza a cikkek jegyzékére

Please wait while loading data…