STARLIFE

Condiții de livrare

  1. Vânzătorul transmite mărfurile Cumpărătorului fie predându-le Cumpărătorului, fie predându-le primului transportor. Acest lucru se aplică și Cumpărătorului, care este consumator, dacă Cumpărătorul a desemnat un transportor fără a fi oferit de către Vânzător. În caz contrar, bunurile sunt considerate predate Cumpărătorului, care este consumator, în momentul livrării de către furnizor.
  2. Dacă Vânzătorul livrează Cumpărătorului o cantitate mai mare de mărfuri decât cea convenită, excesul va face obiectul unui contract, cu excepția cazului în care Cumpărătorul le respinge fără întârzieri nejustificate.
  3. Disponibilitatea unui anumit produs este întotdeauna inclusă în descrierea produsului pe pagina www.starlife.cc. Timpul de livrare depinde de disponibilitatea produsului, de plată și de termenele de livrare și poate dura până la 5 zile lucrătoare. Cumpărătorul va primi o factură împreună cu documentul de expediere. Pentru a crește eficiența de livrare a mărfurilor, Vânzătorul își rezervă dreptul de a trimite mărfurile Cumpărătorului în mai multe tranșe, dar expedierea va fi plătită de către Vânzător. Termenul de livrare pentru mărfurile plătite de Cumpărător la primire, adică la livrare, este data primirii expedierii. În cazul în care Cumpărătorul alege o altă metodă de plată decât metoda de plată folosită la momentul primirii mărfii, perioada de livrare începe doar la plata integrală a prețului de achiziție, adică din momentul în care suma corespunzătoare este creditată în contul Vânzătorului.
  4. Vânzătorul acceptă următoarele condiții de livrare:
    • (a) preluare personală în centrul Vânzătorului la Masarykova 1577, 252 19 Rudná
    • (b) trimiterea prin Poșta Cehă
    • (c) trimiterea prin serviciul de curierat GLS
Vă rugăm, să așteptați, se încarcă datele