STARLIFE

Reclamații

  1. Procedura de reclamație descrie modul de acțiune în cazul mărfurilor defecte. Mărfurile sunt defecte dacă nu sunt livrate în cantitatea, calitatea și designul necesare. Trimiterea altor bunuri poate fi considerată și ea un defect.
  2. Dreptul clientului care rezultă dintr-o executare defectuoasă a comenzii înseamnă acele deficiențe care nu pun în pericol Clientul, chiar dacă acestea devin evidente la o dată ulterioară. Acest drept al Cumpărătorului poate fi determinat și de o deficiență ulterioară, cauzată de încălcarea obligației Vânzătorului.
  3. Riscul de deteriorare este transferat de la Vânzător către Cumpărător la primirea mărfii. Același lucru se aplică și în cazul în care Cumpărătorul nu preia mărfurile, chiar dacă Vânzătorul l-a autorizat să dispună de mărfuri.
  4. Cumpărătorul poate trimite mărfurile revendicate la următoarea adresă: STARLIFE s.r.o., Masarykova 1577, 252 19 Rudná, Republica Cehă. Mărfurile revendicate trebuie ambalate cu atenție pentru a evita deteriorarea ulterioară în timpul transportului, pachetul trebuie să fie etichetat în mod clar „RECLAMAȚIE” și trebuie să includă: mărfurile solicitate, o copie a documentului de achiziție, o descriere detaliată a defectului și datele de contact ale Cumpărătorului. Fără cele de mai sus, este imposibil de identificat originea și defectele mărfurilor.

Vă rugăm, să așteptați, se încarcă datele